Notícies

PRESENTACIO 25 DE NOVEMBRE

Barcelona, 11  Novembre de 2013


La Societat del Gran Teatre del Liceu, té la satisfacció de comunicar-li que el proper dia 25 de Novembre, dilluns, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la Sala del Cor del Gran Teatre del Liceu ( Entrada per la Rambla nº 59 ), la Presentació de nova Web que conté la 1ª fase dels treballs de digitalització i catalogació del nostre Arxiu Històric, fruit del conveni amb la Universitat Autònoma de Barcelona, i es procedirà per part dels professors de la Universitat a explicar els treballs realitzats, la repercusió dels mateixos i les troballes més significatives dins el nostre Arxiu.

També es presentarà el projecte de la 2ª fase dels treballs, - a executar durant el proper any 2014 -, la campanya de micromecenatge, i el reconeixement i entrega als mecenes que han aportat recursos per a aquest projecte fins a l’actualitat, del corresponent distintiu i obsequi.

Per tot això, l’invitem a l’acte i esperem gaudir de la seva presència, donada la rellevància i importància tant històrica com tecnològica del repte que la Societat i la Universitat Autònoma de Barcelona ens vàrem plantejar ara fa més de dos anys i que comença a ser una realitat, oberta a tots nosaltres i també a  l’òpera,  a la música, a les arts, a la Universitat, al coneixement i al món.

Durant l’acte hi haurà la presentació visual i sonora de la web i gaudirem de les explicacions dels professors de la U.A.B. Srs. Francesc Cortès ( Musicologia ), Sres. Mercè Bausili, Montserrat Gutiérrez i Anna Escañuela ( Servei de Biblioteques), Sr. Oriol Vicente ( Vicegerència de Recerca ) i Sr. Josep Lladós ( Director del Centre de Visió per Computació).

Aquest projecte marca una fita en la col.laboració entre Universitat i institucions privades, amb la cooperació de la societat civil, a través del micromecenatge.

L’Arxiu de la Societat del Gran Teatre del Liceu pot convertir-se en una referència a nivell mundial en la utilització de noves tecnologies, superant el que seria només la presservació digital de la documentació, i amb el treball conjunt de la U.A.B., situar-se en la primera línia de la societat del coneixement.

Quedem a la seva disposició i comptem  amb la seva presència el proper dia 25-11-13, a les 7 de la tarda.


  Societat del Gran Teatre del Liceu
*Places limitades. Es prega puntualitat.