Notícies

Nova pàgina web

Barcelona, 12 de juny de 2012


Distingit (a) soci (a)

Em dirigeixo a vostès per presentar-los la nova pàgina web que la Societat del Gran Teatre del Liceu acaba d'estrenar. La trobaran en l'adreça: www.societatliceu.com

Fa aproximadament un any vaig tenir la satisfacció d'incorporar-me com a vocal a la junta de govern de la nostra benvolguda Societat del Gran Teatre del Liceu. Durant els mesos transcorreguts i per exprés encàrrec del president Manuel Bertrand, m'ha encarregat juntament amb Montserrat Figueras de la coordinació d'aquesta nova pàgina web que venia a substituir a la que teniem la qual ja havia quedat tècnicament obsoleta.

Donat l'enorme importància que els mitjans de comunicació online han adquirit en l'actualitat, la Societat del Gran Teatre del Liceu ha realitzat un esforç considerable per dotar als seus socis d'una eina que sens dubte els facilitarà l'accés a un ampli camp de coneixement i informació.

Els convido a entrar en ella i a descobrir-la. En la part esquerra de la composició veuran desplegar-se un menú en el qual pot trobar-se des de la història i els estatuts de la societat fins a la composició de la junta actual; notícies recents, cartes del president o les memòries dels últims cinc anys. També trobaran els socis comunicats de serveis, llista i mapa de les seves localitats i un formulari de contacte mitjançant el qual podran dirigir-se directament a la secretaria de la societat.

És de tots coneguda la importància de l'Arxiu la història del qual i situació actual s'expliquen en la introducció. Resulta especialment atractiu endinsar-se en les imatges ja digitalitzades del mateix i visualitzar un enorme nombre d'escenografies antigues i no tan antigues de les diferents òperes representades en el teatre. Hem inclòs també un apartat d'enllaços que proporcionen informació d'altres teatres, temporades d'òpera i festivals.

Els convido igualment a utilitzar-la i a fer-nos arribar els seus suggeriments. És la nostra intenció que aquesta pàgina sigui una eina activa al servei del soci i en constant procés de transformació i perfeccionament.

Una cordial salutació


Agueda Viñamata