Notícies

HOMENATGE SR. MANUEL BERTRANDBenvolgut/da  senyor/a,

Em complau posar-me en contacte amb vostè per informar-li que en l’última Assemblea General de la nostra Societat, celebrada el passat 27 de maig, el Sr. Manuel Bertrand i Vergés, va presentar la seva renúncia a la Presidència de la Societat del Gran Teatre del Liceu. En la mateixa Assemblea es va acordar, per unanimitat, nomenar-lo President d'Honor.

El Sr. Bertrand ha presidit la Societat, -que en l'actualitat té 843 socis-, durant els últims 35 anys, assumint un paper decisiu per a que, any rere any, el Liceu aixequés el teló. Expressant el tradicional esperit pactista de la societat catalana, va ser exemplar la seva contribució a l'acord entre la Societat del Gran Teatre del Liceu i el Consorci integrat per les administracions públiques, després de l'incendi de 1994. Aquest acord va permetre, després de la cessió al Consorci per part de la Societat del solar, edificacions subsistents i indemnització corresponent a l'assegurança, la reconstrucció del Teatre a càrrec del Consorci i la seva reobertura el 1999, a canvi del reconeixement a favor dels socis d'un dret real de servitud sobre cadascuna de les 969 localitats històricament assignades als mateixos (equivalents al 42,79% de l'aforament total).
 
 
El Sr. Bertrand s’ha caracteritzat pel seu tracte afable, tenaç i generós, i sobretot pel seu gran amor a la música i al Teatre del Liceu. Els seus consells, així com la seva personalitat sensible, han fet que durant aquest tan llarg període s’hagi guanyat l’afecte de tots els estaments liceistes i principalment de tots els socis de la nostra entitat.
 
Per tots aquests mereixements, la Junta de Govern ha organitzat un sopar d’homenatge al Sr. Manuel Bertrand pel proper 15 de setembre a les 21 hores en el Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu, del què els adjunto el programa. També li faig arribar una invitació per a dues persones per a que els pugui convidar a participar de la part final de l’homenatge.

M’agradarà molt compartir aquest acte amb vostè. Li agrairé que em confirmi, via e-mail (secretaria@societatliceu.com), els assistents que vindran per anar tancant el nombre de comensals, abans del dijous 10 de setembre.

Les reserves només seran efectives un cop abonat l’import en el compte bancari indicat en la invitació.

Esperant les seves notícies, rebi una cordial salutació,

Javier Coll
President