Notícies

CONCERT 13 DEMARÇ

Benvolguts socis,
Ens plau fer-los arribar informació sobre el primer concert que portarà a terme la Plataforma Actuem pel Liceu. 
El primer concert: dimecres 13 de març, a les 20 hores, a la Sala Romano Gandolfi (Sala del Cor) del Liceu
L’aforament és reduït, per assistir-hi caldrà fer reserva de plaça a Amics del Liceu 93 317 73 78
El programa de cada concert es detallarà un parell de dies abans de l'activitat
A l’inici del concert, un membre de la Plataforma “Actuem pel Liceu”, donarà a conèixer la iniciativa al públic assistent.
Els concerts seran de lliure accés amb aportació voluntària a la sortida. (L’accés als concerts serà gratuït, al finalitzar, els assistents podran realitzar la seva donació voluntària)
Amb aquestes activitats, la Plataforma Actuem pel Liceu vol fer una crida a la societat civil per tal de poder seguir captant fons que assegurin la continuïtat de la temporada artística del Liceu.
Des de que es va constituir, el desembre de 2012, a iniciativa de particulars i entitats de l’entorn del Gran Teatre del Liceu -Amics del Liceu, Conservatori del Liceu, Cercle del Liceu, Associació de Liceistes del 4rt i 5è pis i la Societat del Gran Teatre del Liceu-, la plataforma ha recaptat 200.000 euros, que serviran per a complementar les accions que el propi Teatre ha posat en marxa per a salvar la temporada 2012-2013 i assegurar, d’aquesta manera, la seva continuïtat.
En aquest primer concert participaran cantants de gran solvència i que ja han actuat al Gran Teatre del Liceu amb anterioritat com son:
Lola Casariego, Mezzosoprano
Airam Hernandez, Tenor
Marta Polo, Mezzosoprano
Vicente Ombuena, Tenor
Jossie Perez, Mezzosoprano
Acompanyats el piano pel Mestre Mark Haspings
Que interpretaran conegudes àries d’òpera. Esperant que aquesta iniciativa sigui del seu interès ens acomiadem amb una salutació cordial.