Notícies


Barcelona, 23 de febrer 2016


Benvolgut Soci/a,

Ens posem en contacte amb vostè, per convocar-lo el dilluns dia 7 de març a les 19 h a la Sala de Cor del Gran Teatre del Liceu (La Rambla, 59), als següents actes:

1.- Presentació als membres de la Societat, dels treballs realitzats amb l’Arxiu històric, durant l’any 2015, i explicació de la tercera fase dels treballs, a iniciar aquest any 2016.

2.- Presentació als membres de la nostre Societat de la Temporada artística del Teatre per la temporada 2016/17.

Hem posat molta il.lusio i dedicació al tema del nostre arxiu històric pel que seria molt gratificant per a nosaltres que el màxim nombre de socis s'adherís amb la seva presència a aquest acte on presentarem dels treballs realitzats durant l’any 2015. Comptarem amb la presència dels professors de la U.A.B., els membres de la Biblioteca d’humanitats i del Degà, que treballen dia a dia en aquest apassionant tema, els quals a més d’explicar-nos el treball fet fins ara i el que està previst fer, ens informaran de les novetats i agradables sorpreses que està donant el nostre arxiu, descobrint peces musicals inèdites, algunes fins i tot desconegudes, guardades al llarg de decennis i que es troben en perfecte estat de conservació.
 
 
Per altre banda, esta previst que el dia 24 de febrer la Comissió Executiva de la Fundació del Gran Teatre del Liceu aprovi la nova temporada artística 2016/17 del Gran Teatre del Liceu, i hem considerat que al coincidir aquest acte amb la renovació dels abonaments seria molt interessant comptar amb la presència de la Sra. Christina Scheppelmann directora artística del Teatre que informarà amb tot detall de les particularitats de la nova programació i que estem convençuts serà del seu interès.
 
Quedem a la seva disposició i esperem comptar amb la seva presència el proper dia 7 de març a les 19 h, ens acomiadem amb una cordial salutació,


LA JUNTA DE GOVERN