Notícies

ARIODANTE

Us recordem que el proper dimecres 14 de març de 2018, a les 20:00 hores tindrà lloc l’estrena de l’opera en versió concert de Ariodante.

ARIODANTE v.c.
Georg Friederich Händel

Òpera en tres actes. Llibret anònim basat en el llibret d’Antonio Salvi per l’òpera “Ginevra Principessa di Scozia” de G.A. Perti, basada al seu torn en els Cants IV a VI d’Orlando Furioso de L. Ariosto. L’estrena absoluta fou el dia 8 de gener de 1735 al Covent Garden de Londres. Es va estrenar a Barcelona el dia 15 de maig de 2006 al Teatre del Liceu. La darrera representació́ al Liceu va ser el dia 27 de juny de 2006 i s’ha representat un total de 9 vegades.

L’òpera Ariodante és considerada com una de les òperes màgiques del compositor alemany basada en l’Orlando Furiso d’Ariosto. És una historia d’amor i heroisme ambientada a Escòcia.

En aquesta ocasió comptem amb la direcció musical de William Christie al capdavant de Les Arts Florissants i amb les veus de Wilhelm Scwinghammer, Chen Reiss, Kate Linssey, Rainer Trost, Hila Fahima, Christophe Dumaux i Anthony Gregory.

Aquesta òpera en versió concert es representarà:

14 de març de 2018 a les 20:00h