Notícies

NOTA DE PREMSA


L’arxiu històric del Liceu ja té la seva web

- La plataforma ja està operativa a l’adreça: http://www.bib.uab.cat/human/arxiusocietatliceu/publiques/indexcat.php.
  - Les modernes tècniques de digitalització, d’identificació digital i de cerca de dades permeten relacionar tota la variada i complexa documentació que genera un teatre d’òpera.
Barcelona, 28 de gener de 2015.

La Societat del Gran Teatre del Liceu i la Universitat Autònoma de Barcel…

Llegir més

PRESENTACIÓ DE LA NOVA WEB DE L'ARXIU DE LA SOCIETAT

Per indicació de la Junta de Govern de la Societat del Gran Teatre del Liceu, em plau convidar-vos, a l’ acte d’explicació dels treballs realitzats en relació a l’ arxiu històric de la Societat del Gran Teatre del Liceu,  durant l’any 2014 i la Presentació de la nova Web de l’Arxiu de la Societat. L’acte es celebrarà el proper dia 28 de gener de 2015 a les 19:00 hores, a la Sala del Cor del Gran Teatre del Liceu, i és organitzat conjuntament per la U.A.B. i la nostra Societat. Després hi haur&agr…

Llegir més

UNA VOZ IN OFF-LA VOIX HUMAINE

Us recordem que el proper diumenge, 18 de gener de 2015, a les 17.00 hores, tindrà lloc l’estrena de l’òpera Una voz in Off  i La voix humaine.

Una voz in off de Xavier Montsalvatge
Opera romàntica en un acte i tres escenes per a dos personatges i mig. Llibret i música de Xavier Montsalvatge. Estrenada el 13 de desembre de 1962 al Gran Teatre del Liceu. Darrera representació al Liceu, el 2 de novembre de 2002, en versió concert.
Una veu "in off" és la que es canta des de fora de l'escena…

Llegir més